Rüyada makasla kendi saçını kesmek

Rüyada makasla kendi saçını kesmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret eder.

Rüyada saçını makasla kesmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek sevgi göreceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada makasla saçını kesmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı makasla kesmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek maddi kriz yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada elini makasla kesmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments