Rüyada saçını makasla kestirmek

Rüyada saçını makasla kestirmek allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını makasla kestirmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada saçı makasla kesmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makasla saçını kesmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek isteklerini yerine geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada saçını makasla kesmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments