Rüyada saçı makasla kesmek

Rüyada saçı makasla kesmek sürekli tartışacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, parasının azalacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Rüyada saçı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada saçını makasla kesmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada saçlarını makasla kesmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet eder.

Rüyada saçı makasla kesmek iş hayatında terfi alınacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada makasla saçını kesmek kafasının da rahat edeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments