Rüyada saç ve sakal kesmek

Rüyada saç ve sakal kesmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, vefakar bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada saçını sakalını kesmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sakal ve saç kesmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada saç ve sakal kesmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulur.

Rüyada sakal bıyık kesmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments