Rüyada kocasının sakalını kesmek

Rüyada kocasının sakalını kesmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada kocasının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada kocasının sakalını kesmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına inanılır.

Rüyada kocasını sakallı görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Rüyada kocayı sakallı görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ümitsizliğe inanılır.

Rüyada kocasını sakal traş etmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada ölünün sakalını kesmek umutlarının yarım kalmayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalını kesmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments