Rüyada mavi rimel görmek

Rüyada mavi rimel görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi rimel gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada mavi rimel sürmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi rimel görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada rimel satın almak riske atılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada rimel almak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada göze rimel sürmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rimel görmek çok büyük borçlar alacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments