Rüyada renkli bileklik görmek

Rüyada renkli bileklik görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, işlerine yeni işler katacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret eder.

Rüyada renkli bileklik gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Rüyada renkli bileklik görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek düşman malından yemeye, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ip bileklik görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Rüyada parlak bileklik görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada gümüş bileklik görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik satın almak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı bileklik görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments