Rüyada ip bileklik görmek

Rüyada ip bileklik görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip bileklik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada ip bileklik görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik almak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik almak şansın yüzüne güleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada renkli bileklik görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyada mavi ipten ve ortasında altın olan bir bilekligim vardı. Sevdiğim cocuktada aynısı vardı ve ben onunkini almıştım o ise geri istiyordu ama ben vermemeye gayret ediyordum.