Rüyada boncuklu bileklik almak

Rüyada boncuklu bileklik almak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, tecrübelerini aktaracağına, karlı işlere gireceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada boncuklu bileklik takmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına alamet eder.

Rüyada boncuk bileklik görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments