Rüyada parlak bileklik görmek

Rüyada parlak bileklik görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, kendisine ev alacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak bileklik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada parlak bileklik görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik satın almak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak dertlerinin biteceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kolye bileklik görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada altın bileklik takmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments