Rüyada rahibe gibi giyinmek

Rüyada rahibe gibi giyinmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada rahibe gibi giyinmek gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada rahibe gibi giyinmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada rahibe elbisesi giymek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada rahibe görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek malından ve parasından olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papaz ve rahibe görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada rahibe ve rahip görmek kısmetinin bollaşacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada rahibe olmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahibe olduğunu görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments