Rüyada rahibe olmak

Rüyada rahibe olmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, gelişiminin hız kazanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada rahibe olmak gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Rüyada rahibe elbisesi giymek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada rahip rahibe görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada rahibe olmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada rahibe olduğunu görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada rahibe ve rahip görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada kilise ve rahibe görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahibe görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments