Rüyada rahibe olduğunu görmek

Rüyada rahibe olduğunu görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada rahibe olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada rahibe gibi giyinmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe ve rahip görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada rahibe elbisesi giymek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kilise ve rahibe görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada rahip rahibe görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada rahibe olmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Rüyada rahibe görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments