Rüyada rahibe görmek

Rüyada rahibe görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahibe gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada rahip rahibe görmek gelirinin eksileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Rüyada rahibe olmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe elbisesi giymek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahibe gibi giyinmek birçok kişiye yardım edeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalettir.

Rüyada rahibe olduğunu görmek verimliliğinin artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahibe ve rahip görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Rüyada papaz ve rahibe görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments