Rüyada ayak parmağında kıl görmek

Rüyada ayak parmağında kıl görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında kıl gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek başka kimselere de yardım edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada parmakta kıl görmek yüklü miktarda para kazanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarda kıl görmek spor yapmaya başlanılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Rüyada kıllı parmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments