Rüyada polis tarafından kurtarılmak

Rüyada polis tarafından kurtarılmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından aranmak aradığı kişiyi bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından çevrilmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından dövülmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından kovalanmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından yakalanmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments