Rüyada polise silah sıkmak

Rüyada polise silah sıkmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Rüyada polise silah sıkmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada polise silah sıkmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendine silah sıkmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla sıkmak işlerin eski haline döneceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve silah sıkmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada havaya silah sıkmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde silah sıkmak çıkmaza gireceğine, rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak başarısının önündeki engellerin kalkacağına, insanlara olan güvenin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments