Rüyada polislere yemek vermek

Rüyada polislere yemek vermek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi güç elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ondan şifa göreceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada polislere yemek vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Rüyada polise yemek vermek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten tokat yemek zararın telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada polisten ceza yemek artık daha dikkatli davranacağına, işlerinde atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada polislere yemek vermek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis üniforma giymek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada iki polis görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments