Rüyada polis amiri görmek

Rüyada polis amiri görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yetkili bir göreve atanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis amiri gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada polis amiri görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada amirle konuşmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada amir olmak yatırımların heba olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş amirini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Rüyada amir müdür görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amir konuşmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işarettir.

Rüyada amirden azar işitmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada işyerindeki amirini görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Merhaba Pirim
Ruyada mahalledeki polise ziyaret gitim sohbet bitti oranın merdivenleri dalmış ordan inerken tedirginlik vardı polis amiri düşündüm
Teşekkürler

Ali

Prim kalemine sağlık selam ve saygilar
çok teşekkürler