Rüyada toplu polis görmek

Rüyada toplu polis görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sayılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplu polis gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada toplu polis görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada toplu kağıt görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplu yıldız görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada toplu insan görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada toplu kağıt para almak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu iğne tükürmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalettir.

Rüyada yeşil toplu iğne görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments