Rüyada polis okulunu kazanmak

Rüyada polis okulunu kazanmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, mal kaybına uğrayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada polis okulunu kazanmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada polis okulu kazanmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Rüyada polisliği kazanmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada polis sınavını kazanmak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada okul kazanmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada askeri okulu kazanmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments