Rüyada polisler tarafından kovalanmak

Rüyada polisler tarafından kovalanmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada polis tarafından kovalanmak mevcut konforunun da devam edeceğine, dertleri biteceğine tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis kovalaması görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan tarafından kovalanmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlar tarafından kovalanmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vampir tarafından kovalanmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments