Rüyada polis okulu görmek

Rüyada polis okulu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada polis okulu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada polis okulunda okumak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis okuluna gitmek canla başla çalışacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, işlerinden de geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis okulu görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazanmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kendini polis okulunda görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments