Rüyada polis okuluna gittiğini görmek

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, büyüleyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada polis okuluna gittiğini gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada polis okulu kazanmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yeni ev eşyaları alınacağına delalettir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis okulunda okumak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına alamet eder.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazanmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine alamet eder.

Rüyada polis okuluna gitmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini polis okulunda görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments