Rüyada polis okuluna gitmek

Rüyada polis okuluna gitmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işarettir.

Rüyada polis okuluna gitmek gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada polis okuluna gitmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada polis okulunda okumak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada polis okulu görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini polis okulunda görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments