Rüyada polis okulunu kazandığını görmek

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek helal ekmek yeneceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada polis okulunu kazandığını gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek güzel davetler alacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada polis okulu kazanmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak sıkıntıların azalacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada polisliği kazanmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir okulu kazanmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek okul kazanmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments