Rüyada biriyle kelepçelenmek

Rüyada biriyle kelepçelenmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada biriyle kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada kelepçe vurulmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeli insan görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe takmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kelepçeli mahkum görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments