Rüyada televizyonun çalındığını görmek

Rüyada televizyonun çalındığını görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, servet sahibi olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada televizyonun çalındığını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada televizyon kazanmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlemek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon sehpası görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kanali görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada televizyon programına çıkmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments