Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada el bileği görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada el bileğini kesmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bileğinde yara görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments