Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sorunlarının azalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Rüyada bileğinde bilezik görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek fakirliğinin biteceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak maddi açıdan zarara uğranacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments