Rüyada ayak bileği görmek

Rüyada ayak bileği görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileği gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek işe gösterilen ilginin artacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ayak bileğini görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments