Rüyada pencereye bakmak

Rüyada pencereye bakmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye bakmak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada pencereden kara bakmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kariyerinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada pencere bakmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada açık pencereden bakmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak isabetli girişimlerde bulunacağına, sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada evin penceresinden bakmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada pencereden aşağı bakmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments