Rüyada pencereden manzaraya bakmak

Rüyada pencereden manzaraya bakmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir manzaraya bakmak yokluğa, darlığa düşeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten manzaraya bakmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Rüyada manzaraya bakmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kişinin afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz manzarası görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz manzaralı ev görmek karamsarlığa düşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada manzara resmi çekmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, fesada bulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments