Rüyada pencereden kara bakmak

Rüyada pencereden kara bakmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, makamını kaybedeceğine, emrinde insan çalıştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kara bakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada pencereden kara bakmak geleceğe olan inancını yitireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden içeri bakmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalettir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak helal rızıklara kavuşulacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada pencereden eve bakmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı bakmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye bakmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağı bakmak özellikle para konusunda şansının açılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments