Rüyada pencere bakmak

Rüyada pencere bakmak sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere bakmak gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada gece pencereden bakmak ev sahibi olacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada pencereden denize bakmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden sokağa bakmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalettir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden eve bakmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pencereye bakmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada pencereden dışarı bakmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden kara bakmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments