Rüyada pembe papağan görmek

Rüyada pembe papağan görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, güzel bir hayat geçireceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, rakiplerine yenileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe papağan gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Rüyada pembe papağan görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada iki papağan görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanlar görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş papağan görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada gri papağan görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments