Rüyada papağanın öldüğünü görmek

Rüyada papağanın öldüğünü görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kime gideceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada papağanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada papağan öldüğünü görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada papağan öldürmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanı görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada papağan yemek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada kafeste papağan görmek layık olduklarına sahip olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada kedi ve papağan görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulur.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments