Rüyada beyaz kemer takmak

Rüyada beyaz kemer takmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada beyaz kemer takmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada siyah kemer takmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı kemer takmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada boynuna kemer takmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada pantolona kemer takmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kemer takmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments