Rüyada ağaç beşik görmek

Rüyada ağaç beşik görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç beşik gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada ağaç beşik görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu beşik görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada boş beşik sallamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada beşik almak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalettir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık beşik görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı beşik görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine inanılır.

Rüyada sallanan beşik görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments