Rüyada bebek beşiği satın almak

Rüyada bebek beşiği satın almak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, servet sahibi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Rüyada bebek beşiği satın almak uğradığı zararın telafi edileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işarettir.

Rüyada beşik satın almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, namaz kılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek çok rahat bir döneme girileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayır işleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, borca batacağına alamet eder.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments