Rüyada parmakta kurt görmek

Rüyada parmakta kurt görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada parmakta kurt gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek maceralara atılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulur.

Rüyada parmakta kurt görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında kurt görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada parmakları eksik görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak kopmuş görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments