Rüyada parmakları eksik görmek

Rüyada parmakları eksik görmek kolay yollardan kazanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ele güne muhtaç olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada parmakları eksik gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Rüyada parmaklarını eksik görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada parmakları eksik görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada eksik parmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik para almak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada eksik para vermek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdesti eksik almak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments