Rüyada ayak parmağı fazla görmek

Rüyada ayak parmağı fazla görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı fazla gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını fazla görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada fazla parmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments