Rüyada parmak kopmuş görmek

Rüyada parmak kopmuş görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, güzel günler için çalışılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada parmak kopmuş gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada parmaklı terlik görmek işlerinin sarpa saracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ardından bu kişiye açılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin parmağında oje görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalettir.

Rüyada parmak ısırarak koparmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada parmağında siğil görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada parmak adam görmek kendini bunu başaracağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altı parmaklı el görmek kazancının da artacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments