Rüyada parmağında kurt görmek

Rüyada parmağında kurt görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, zarar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağında kurt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada parmakta kurt görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada parmağında kurt görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada altı parmak görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarına kına yakmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments