Rüyada parmak kesildiğini görmek

Rüyada parmak kesildiğini görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, önemli yerlere geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesildiğini gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına yorulur.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments