Rüyada birinin sizi yaladığını görmek

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada birinin sizi yaladığını gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada tuz yalamak allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, güvenini sarsacağına inanılır.

Rüyada parmak yalamak alkış alacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işarettir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayak yalamak güzel bir yola çıkılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada kadını yalamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hastalıkların haneden uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments