Rüyada boğazına kadar suya girmek

Rüyada boğazına kadar suya girmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada boğazına kadar suya girmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada beline kadar suya girmek kazancın yarı yarıya artacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dize kadar suya girmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dize kadar denize girmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, huzurlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada dize kadar kar görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments