Rüyada parmakta alyans görmek

Rüyada parmakta alyans görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta alyans gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına inanılır.

Rüyada orta parmakta alyans görmek dualarının karşılığını göreceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmakta alyans görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalettir.

Rüyada parmağa alyans takmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments