Rüyada parmağa diken batmak

Rüyada parmağa diken batmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, tüm keyfinin kaçacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, borç batağına düşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada parmağa diken batmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada ellerine diken batmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada avucuna diken batmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ele diken batmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada diken batmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa diken batmak maddi olarak zorluk çekileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments